Byggstäd i Nässjö och Vetlanda

Björnhult Bryggeri AB

Byggstäd i Nässjö och Vetlanda

Är du intresserad av att få hjälp inom byggstäd i eller omkring Nässjö eller Vetlanda? I så fall har du kommit till rätt företag. Vår städfirma, Björnhult Bryggeri AB har en lång erfarenhet av arbete inom städbranschen. Vi erbjuder många slags tjänster och byggstäd är en av de tjänster, som vi har störst kunskap inom. Vi har hjälpt många med detta och andra tjänster som rör städning och rengöring. Vi kan hjälpa dig att få det snyggt och rent. Om du inte har tid att städa, så vad vore inte mer ypperligt än att anlita ett kompetent och skickligt städbolag likt vårt, Björnhult Bryggeri AB?

Vi hjälper alla

Det som är bra med vårt företag är att alla erbjuds hjälp. Vi tar oss an allt från enkla och snabba uppdrag inom byggstäd och annat städrelaterat till mer tids- och resurskrävande uppdrag inom olika delar av städbranschen. Du som vänder dig till oss, kan alltid till fullo vara säker på att vi genomför ett arbete, som du i slutändan är 100 procent nöjd med. Vi avslutar aldrig ett uppdrag innan den specifike kunden är helt nöjd med allt och inte heller vill erhålla mera hjälp av oss.

RUT-avdrag

Använd gärna RUT-avdraget, om du är en privatperson, som behöver vår hjälp med exempelvis hemstädning. RUT-avdraget är en skattefinansierad reform, som ger alla privatpersoner möjlighet att få en viss rabatt på arbetskostnaden, när de anlitar en städfirma likt vår, Björnhult Bryggeri AB. I skrivande stund ger RUT-avdraget rätt till 50 procent avdrag på arbetskostnaden. Vi berättar gärna mera om detta, om du hör av dig till oss här på Björnhult Bryggeri AB.